09:26 27 May 2018
1257 dəfə oxunub
Çap versiyası
...

Qırğız aşpazlarının hazırladıqları 1464 kiloqramlıq beşbarmaq və 117 metr uzunluğunda çuçuk (at ətindən kolbasa) Ginnesin Rekordlar Kitabına düşüb.

Bu barədə Rekordlar Kitabının təşkilatçılarının Qırğızıstana göndərdikləri rəsmi məktubda məlumat verilir. Bildirilir ki, bunun üçün 9 at kəsilib, 150 litr tutumu olan 12 böyük qazan asılıb. Beşbarmaq və kolbasanın hazırlanmasına 700 kiloqram ət işlənib.

Hazırlanan yeməklər Qırğızıstandakı uşaq və qocalar evlərinə göndərilib.


Şərh yaz




Enter Code*:

Son xəbərlər
 
Xəbər başlıqları
23-06-2018
22-06-2018
22.06.2018 Neft bahalaşıb
21-06-2018

Bütün xəbərlər

 
© 2012 Strategiya.az
Proqramlaşdırma: Encoder.Az
2.2574 san